понеділок, 7 липня 2014 р.

Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник»



Всеукраїнський інтерактивний конкурс

 «МАН-Юніор Дослідник»



У квітні-травні ц.р. Національний центр «Мала академія наук України» за підтримки благодійного фонду науки та освіти імені Г. Сковороди  проводив Всеукраїнський інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник».



Конкурс проводився у два етапи:



  • І етап – заочний (до 15 квітня ц.р. – реєстрація учасників і розміщення презентацій і тез доповідей на сайті конкурсу;  з 15 до 30 квітня – відкрите рейтингове оцінювання проектів),
  • ІІ етап –захист проекту в онлайн-режимі за допомогою мережі Інтернет або очно на базі територіальних відділень Малої академії наук України (12 травня – тестове включення до системи захисту в режимі он-лайн; з 13 до 16 травня – захист проектів у режимі он-лайн, 17 травня – круглий стіл для керівників учнівських проектів).

Презентації та тези творчих робіт були розміщені на сайтах конкурсу. За результатами їх відкритого рейтингового оцінювання визначились учасники ІІ етапу. 
Участь у конкурсі брали учні 7-10 класів загальноосвітніх навчальних закладів і вихованці позашкільних навчальних закладів відповідного віку.